tisdag 27 april 2010

Vart tar orken vägen?

Det är en sak man kan undra och prata om hur mycket som helst. Var så taggad förut och nu känner jag mig totalt tom. Vet inte vad jag egentligen ska skriva ner, även om tankarna flyger och far, men känns liksom, ja ni vet, tomt.

All teori är nu avklarad på skolan och jag har klarat det galant, om jag får säga så =)  Bara yrkeskompetensprovet kvar och det tror jag blir vecka 20. Så nu är det praktik och körning ute på väg med bil och släp och naturligtvis en hel del backning på skolplan. Behövs, bästa är att nöta och nöta och nöta så att när man kommer till verkligheten så sitter det där som handen i handsken.

Övrigt, ja, våren är ju här och vi skulle behöva åka ut till landet och plantera och så lite, men just nu känns det inte så prioriterat. Något som däremot är det är ju så klart Sweden Rock Festival!!! Heavy metal jävlar vad jag längtar dit. Bra line-up i år må jag säga.

Rocka fett

måndag 12 april 2010

Första dagen på 33:e veckan

Då var veckans första dag av praktik gjord. Helt ok att stiga upp kl 05:10 men blir nog lite jobbigare inatt när jag ska upp kl 02:20. Det går det med, det vet jag ju, men trots allt, en jädrans tid :)

Blev klar med hjullastaren förra veckan och det var lite kul trots allt. Att hantera pallar på släpet var allt lite bökigt även om det gick. Desto roligare att hålla på med skopan och skyffla grus :D

Nu återstår endast två prov samt Yrkeskompetensbevisprovet, sen är all teori klar. Kan inte fatta att tiden gått så fort. 40 veckor är utbildningen på och vi är nu i vecka 33, dvs med denna vecka så är det bara 7 veckor kvar, sen är allt klart. Otroligt!!

Truckkort, ADRgrund och ADR1, hjullastare, kran, lastsäkring, säkerhet på väg, yrkeskompetensen och CE-kort. Känns bra när jag har allt i hand.

Vem trodde att man på "gamla" dagar verkligen kunde sitta i skolan och att det dessutom skulle gå så bra.

Jag är lycklig!!!!

onsdag 7 april 2010

Onsdagsmorgon

Onsdag kl 07:15: fågelkvitter, gråmulet, tråkiga tv-nyheter och kaffe.

Må solen skina.

tisdag 6 april 2010

Skönt att helgen är över

Undrar varför det alltid ska behöva vara så att så fort man är ledig fler dagar än en vanlig helg så bestämmer sig kroppen för att inte vara med. Guben vart risig och jag likaså med feber och ont och värk. Sov nästan över 18 timmar i sträck med mardrömmar, frossa och svettningsanfall. Verkligen o-kul. Var ju tydligen väldigt vackert väder en av dagarna men det har jag missat helt så denna helg känns verkligen som en helt onödig ledighet :(

Har bestämt mig för att må bra idag även om kroppen kommer att kämpa emot. Vi har praktiskt idag på schemat, hjullastarkörning, så det vill jag verkligen inte missa.

Krya på er