måndag 29 mars 2010

En riktigt bra dag trots tröttheten

Kom iväg till skolan trött och lite yrslig som jag alltid blir när jag fått för lite sömn. Dagen började med backning, sidoförflyttning, och det gick ju verkligen riktigt jäkla bra. :D Märks att lärarna nu låter oss sköta det mesta själva då vi bland annat fick ställa upp konbanan på egen hand. Två stycken i gruppen for ut på vägen med släp så vi var två ekipage på plan och det var inte helt fel det heller. Gott om utrymme :)  Vi bad sedan om att få en vänstersväng till uppsatt och vi fick då en ganska tvär sväng som ledde in på en smal grusväg (som var mycket lerig) med diken runt så det gällde att hålla tungan i rätt mun. Även detta gick ju jäkligt bra trots att det endast är 2:a veckan jag backat vänstersväng.

Efter lunch var det min och Julias tur att fara ut på vägen och jag började denna gång. Det mesta gick bra men det är mycket att tänka på, speciellt när man närmar sig korsningar och rondeller. Ner med farten, överblicka hela trafiksituationen, rulla, blinkers, håll till vänster, 5-10 meter innan ansätt rätt växel och kör, eller stanna. Kolla speglar, bilar, andra trafikanter, sväng och växla ev under tiden ( i rondellen), blinkersen ramlar ur så bara försöka fippla i den igen. Håll ut osv osv osv. Men jisses så kul det är :D. Ser verkligen fram emot vecka 15 och framåt då vi är ute på väg varannan vecka i nån eller några timmar. Man vill få så mycket körning i ryggen som möjligt och känna att direkt från första körminut så har man kontroll och inte är stressad. Det kommer att bli bra det här.

Ratta lugnt.

Lördagsparty

Bedrövlig nattsömn och dessutom en timme mindre. Det är kontentan av tidsändringen. Längtar redan till kvällen så att man får krypa ner.

Lördagskvällen var dock skoj och lång ;) Några klasskamrater plus några vänner till dem var över hit för lite partajande. Anledningen till tillställningen missades helt men vad gör väl det? :) Pajerna var omtyckta (bara tomma formar kvar) och humöret låg på topp hos alla. Lite GuitarHero battlar och Singstarsjungande gjorde att klockan bara rusade iväg och vid 5-snåret (tror det var då) lämnade de sista skutan. Tur att guben och jag rensade undan borden och allt redan då, var lite lite skönare att stiga upp på söndagen och se att lägenheten nästan var som normalt. Lite söndertrampade ostbågar och popcorn hittar jag fortfarande lite här och där ^^.

Ny vecka, nya förhoppningar.

Edit: Lite bilder från festen finns nu nere till höger under Mina Jalbums.