torsdag 4 november 2010

Höstmörker och solsken

Vädret så här på höstkanten är verkligen ombytande. Ena dagen mörkt och grått och kallt och blött, nästa dag strålande solsken och sprakande färger på löven i träden. Temperaturen som pendlar från många plusgrader till minusgrader från en dag till annan. Nästan som vi människor med vårt humör. 

Måste börja ta tag i mig själv så jag kommer ut på dagarna innan jag börjar jobbet, i alla fall de dagar solen skiner. Blir ju inte gärna blöt i onödan om jag sedan ska iväg och jobba. Samtidigt så behöver jag ju sova lika många timmar som man gör när man jobbar "normaltid" och hushållet har ju sysslor som måste utföras. Gäller att strukturera och prioritera de stackars timmarna.

Ähh, viktigaste just nu är att jag idag mår så jädra bra efter alla dessa jobbiga år och att jag åter är i arbetslivet och trivs som fisken i vattnet. Naturen, vädret, solen och allt det andra finns ju kvar senare också, så nu tar jag mig friheten att inte ta tag i mig själv och sätter mig med en kopp kaffe och slösurfar och zappar på tvn innan jobbet :D

Efter regn kommer sol//PC