lördag 20 mars 2010

Träningsvärk

Väckt av Kleo som vanligt här nu på morgonen och inte kan hon hoppa upp över benen inte, nej då, mitt på magen ska hon landa. Inte bara en gång utan tre gånger och min stackars lilla blåsa är full och jag får panik. Bara att stiga upp. Det goda i det hela är att jag fick nästan 10-11 timmars sömn inatt efter att ha haft en rätt så lång dag på praktiken igår. Steg upp kl 02 natten mellan torsdag-fredag och arbetspasset slutade inte förrän vid ca 14:30 så det blev rätt många timmar. Det märks att denna kropp inte arbetat "hårt" på många många år. Har träningsvärk/värk i axlar, överarmar, magmusklerna!!?? och benen ser brutalt blåslagna ut. Får ju så jädra lätt blåmärken så benen har fått sin beskärda del :). Hann inte med någon tuppalur när jag kom hem så det blev tidigt i säng efter att ha ätit thaichicken red curry med nudlar. Mums.

Torsdagen finns inget gott att säga om, kräksjuk hela natten från onsdagen och halva torsdagen, och ni vet ju hur man mår då och vilken enorm energi man har ;)

Ikväll blir det restaurangbesök med guben, mor och far, hans mor och far, hans bror och hans två döttrar. Blir ett försenat uppvaktande av mig då jag ju fyllt år. Ser verkligen framemot att äta gott igen, man går ju inte ut på restaurang alltför ofta i dagens läge.

Le och var glad, våren är på väg :)