onsdag 10 mars 2010

Tänk att jag tog språnget

Fick sluta tidigare idag eftersom lärarna skulle ha något möte. Typiskt att det ska drabba den lilla körtid jag ändå har, men men, inte mycket man kan göra åt det. Har gått över förväntan idag både vad gäller vänstersvängen och backning in mellan släp.

Jag trodde verkligen inte för ett år sedan att detta var något jag skulle göra idag :D. Varken att gå i skola eller just yrkeschaufförsutbildning. Då kändes mycket fortfarande väldigt svart och tungt och misstron på att man verkligen skulle komma tillbaka helt var otroligt stor. Det som är svårast är att se det som är positivt runt en och det positiva framtiden kan ge, allt är trots allt inte bara svart eller vitt. Nu idag är jag verkligen glad att jag vågade ta språnget och börja på något helt nytt och speciellt något så främmande som lastbilschaufför. Har ju inga kontakter inom den branschen, varken inom familjen eller bland vänner, så jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra att få jobb efter skolan. Det är ju bara så fruktansvärt roligt att köra lastbil så det är inte klokt :D :D

Nu dags och kolla ifatt lite tvserieavsnitt från USA, bara älskar Medium, Dr House, Damages, Lie to me med flera med flera.


Ta't lugnt, ta en Toy.

Uppe före tuppen

Vet inte vad som händer nu för tiden. Visserligen började Cleo jama och ha sig redan vid halv 6 men lugnade sig rätt snart. Måste ju bara kunna somna om, börjar ligga och tänka på vänstersvängsbackning och att sova är som bortblåst. Bara att inse att man för tillfället är hjärntvättad och det enda som finns i huvudet är att backa, backa, backa. Efter 20 minuter var det uppstigning som gällde, hjärnan arbetade nu för fulltryck och känslan av uppgivenhet var total.

Kaffepannan på, läst mail, lite nyheter på tv och på weben, kollat FB och lite andra sajter. Och här sitter jag nu.

God onsdagsmorgon.