tisdag 16 mars 2010

Tupplur mitt på dagen

Tänk vad en tupplur mitt på dagen kan vara skön. Efter att ha stigit upp så tidigt och jobbat i ett sträck fram till ca 11:30 så ropade sängen på mig. Stoppade in en film i dvdn eftersom jag inte kände mig så där jätte trött egentligen, men det tog nog bara 10 minuter så hade John Blund redan kastat in sand i ögonen och jag sov som en stock. Att Kleo sen kom och hoppade på mig och pratade och pratade efter nån timmas sömn var faktiskt helt ok. Somnade om på tre röda igen.

Mor ringde och väckte mig efter att jag sovit nästan 3 timmar och då kände jag att det bästa är nog att stiga upp. Risken att vilja fortsätta sova hela kvällen och natten var helt klart överhängande. Nu har jag en ledig dag att se fram emot imorgon. Ska bara köra hem far efter att han lämnat in husbilen på verkstaden, sen ska jag bara vara. Hoppas verkligen att det blir lika fint väder som det är nu. Fönstret mot altanen är öppen och fågelsången ekar mellan husen, det har verkligen börjat vända.

Snart är det vår.

Tidig uppstigning

Väckarklockan slog igång prick kl.02 och här sitter jag nu och väntar på att fara iväg på praktik. Vet inte vad jag tycker om såna här tidiga arbetspass. Har alltid jobbat vanliga kontorstider så det är helt klart något annorlunda. Var i alla fall skönt att jag kunde somna tidigt igår så jag hann få nästan 6 timmars sömn :) Misstänker starkt att jag kommer att somna ännu tidigare ikväll om jag inte råkar ta en tupplur på eftermiddagen vill säga.

Sussa på.