måndag 6 december 2010

Löshår

Tog ca 1 år innan jag fick tummen ur. Klasskompisen från yrkesförarutbildningen kan ju det här med att "weava" in löshår och inför förra julen tänkte jag fixa det i julklapp till mig själv. Blev det av? Nae precis. Men här för ca 1 vecka sen så var det dags.

Beställde håret från www.tajmahal.se så kallat REMY hår där alla stråna ligger i rätt riktning, minskar uppkomsten av tovor och trassel och sen fick Julia börja fläta in det. Jääädrar vad snyggt det blev. Och vad snygg jag blev ;)

Både jag och min hårfrisörska har kommit överrens om att jag borde fötts mörkhårig och nu börjar jag även tycka att jag borde fötts långhårig ^^

Visst stramade det och spände lite de första två-tre dagarna, men nu känns det helt ok och jag har även tvättat löshåret för första ggn. Tog liiiiite längre tid för håret att torka jämfört med min lilla råttsvans som jag har i vanliga fall :D.

Fick premiärsnygga till mig igår eftersom vi skulle gå på Avantasia på arenan i Stockholm. Nya kläder, nya stövlar, nya håret och så make-up som sällan används längre och det stora pluset att jag har gått ner i vikt. Måste ju säga att jag kände mig som en helt annan människa. Såg mig själv i vissa skyltfönster och trodde knappt det var jag. Vilken härlig positiv känsla :D

Utan måndag ingen fredag.//PC