fredag 12 mars 2010

Kryssningen väntar

Då var dagens måsten avklarade. Tandhygienisten, 695kr, ett litet hål i kassan, tankat ca 30liter, ca 400kr, ytterligare ett hål i kassan. Försökt hjälpa guben på hans jobb att få igång en skrivare, sket sig. Hämtat ett "stort brev" på tobaken, var en present!!!! Yeyyyyy!!! Alltid kul med överraskningar. Nu sitter jag här med en nyöppnad kall öl och firar mig själv lite inför kryssningen senare idag.

Var ett tag sedan guben och jag for iväg, ska bli så himla skönt att komma ifrån denna verklighet, även om så bara för 24 timmar. Vet inte vad det är med dessa kryssningar som är så roligt egentligen, men något är det ju, annars skulle man ju inte fara. Har inte en aning om vad man ska ta med sig för kläder, men blir nog svart, svart, svart som vanligt. Hårdrocksluvtröjor, tshirtar och jeans funkar alltid. Är ju ingen gala vi ska på ;)

Räknar med fler hål i kassan, men idag är det värt det.

En underbar helg önskas er alla. Må solen skina.

Milstolpe i livet

Jahapp, då har man nått en ny milstolpe i livet. 40. Vet inte hur jag känner kring det, enligt vissa så börjar livet nu, enligt andra så har man nu nått halva livet och det går bara utför. Känner mig ju fortfarande som en 23-åring så jag tror jag följer det spåret. Man är det man vill vara, åldern är bara en siffra på ett papper. Har hela tiden sagt att den dagen då jag slutar vara barnslig och ha kul då är det dags att gräva ner mig "6 feet under".

Dagen till ära så ska jag till tandhygienisten, hur fasiken jag nu kunde vara så dum att ta denna tid just idag. Får skylla på åldern!! :)

Sticker iväg på kryssning idag, ska bli skönt och bara äta gott och dricka gott och titta på alla människor. Kanske t o m blir en liten paraplydrink.

Kryssa lugnt.