tisdag 9 november 2010

Välkommen Vackra Vinter

Det är min spontana tanke nu när snön äntligen började falla efter alla larm på nyheterna mm. Blir ljust och vackert ute och nästan lite trollskt, bara det lägger sig på träden som det kan ibland.

Sen att jag nu ska ut och köra inatt vilket inte var beräknat är en annan femma, men bara att gasa lugnt och inte få panik och verkligen bromsa i tid. Ett ex antal ton kräver sin stoppsträcka om där är halt :)

Ja se det snöar, ja se det snöar.....*sjunger* //PC

Hur man går ned i vikt

Tänk när jag började sommarvikariatet så hade jag inte en aning om att jag under de åtta veckorna skulle gå ner nästan tio (10) kg i vikt, men så blev det. Kanske inte så konstigt egentligen då jag nu började röra på mig samt att det är tunga burar som ska släpas och dras när man lossar hos kund. Bara man tänker på att det är nästan 24meter för att gå bak och dra ner bakgavellyften och öppna dörrarna, lika många tillbaka för att backa till det sista, sen lika många igen för att ta sig upp och börja lossa. Detta gånger ett antal lossningar per dag blir en massa extra steg som man inte tagit förut. I.o.m sjukskrivningen så rörde jag mig inte särskilt mycket så detta sommarvikariat gav mig både motion, hälsa och viktnedgång.

Det roliga i det hela är att viktnedgången fortsatt även nu med jobbet jag har där det är mer trucklastning och trucklossning. Har visserligen lite turer där jag får använda kroppen, men till dags dato så är viktminskningen uppe i minus 12,7kg. Detta då från vecka 27.

Mitt tips för att gå ned i vikt är m.a.o att börja jobba =)

Nämnas bör också att jag under de senaste veckorna alltid avslutar arbetspasset (på natten vid kl 02-03) med minst två cheeseburgare ungefär 2-3 ggr i veckan. Undrar om det finns något hemligt gå-ned-i-vikt i dessa hamburgare :D

Livet är underbart, bara man lyfter upp luggen och tittar ordentligt.//PC